Cégismertető

A MultiTec Kft. 1992-ben alakult. A kezdetben tervezéssel foglalkozó, kis létszámú cég nagy sikereket ért el önálló tervezésű és kivitelezésű célgépeivel ismert hazai és külföldi vállalatoknál. E mellett már a 90-es évek végére kialakult egy lézeres lemezmegmunkálásra épülő gyártóbázis is, mely folyamatos bérmunka végzéssel kezdetben kiegészítette, később átvette a tervezői tevékenységet.

Röviddel ezután technológiánkat CNC élhajlítással, hegesztéssel és lakatos munkákkal egészítettük ki, melynek eredményeképpen komplett termékek gyártására váltunk képessé. Ma már forgácsoló és elektrosztatikus porfestő technológiákkal is rendelkezünk, hogy vevőink igényeit még teljeskörűbben tudjuk kiszolgálni.

Fő profilunk a finomlemez, valamint mezőgazdasági hegesztett szerkezetek kis, közepes és nagy szériában való gyártása saját gyártóbázisunk segítségével. Jellemző terméktípusok: gép burkolatok, hegesztett állványok, komplett klímaszekrények, ventillátorházak, mezőgazdasági és egyéb hegesztett szerkezetek.

A vevői elvárásokkal szemben kimagasló rugalmasság a jellemzőnk, mind a sorozatgyártás, mind a prototípusok gyártása során. Felsőfokú német nyelvű kapcsolattartással és vevőszolgálattal, rövid gyártási határidőkkel, szigorú minőségellenőrzéssel, a kész termékek gondos csomagolásával és kezelésével szolgáljuk vevőink igényeit.